Cautare

61550 de rezultate pentru "lista abonatilor din municipiul buzau" (6.34 secunde)
Rezultatul strofocarilor mai mult sau mai putin justificate din campania care abia a inceput isi vor spune insa cuvantul la scrutinul electoral, cand unii se vor putea numi norocosii loteriei de partid, iar altii umplutura.
Liderul democratilor galateni, Mircea Toader, le-a spus celor pe care ii conduce, in cadrul ultimei sedinte a Consiliului de Coordonare Locala, ca din punctul sau de vedere PD trebuie sa mearga cu liste proprii la alegerile pentru europarlamentari care ar trebui sa fie organizate in luna mai a anului viitor.
Episcopul reformat László T´´okés vrea sa faca curatenie pe lista UDMR si sa-i schimbe politica externa. ... "Nu ma voi multumi cu includerea candidaturii mele la Parlamentul European pe lista UDMR, ci voi mai cere doua lucruri:
Lista pesedistilor propusi de Biroul Permanent National al PSD sa asigure, sub conducerea lui Cristian Diaconescu, interimatul organizatiei judetene din Bihor este contestata atat de fostul presedinte Mihai Bar cat si de colegul sau Alexandru Retegan.
Lista neagra a "lasilor" care au tradat interesul national in Ardeal Pe internet a inceput sa circule o lista neagra a parlamentarilor PDL/UNPR, din Ardeal, care nu au votat motiunea impotriva UMF Targu Mures.
Dan Diaconu) In primul si-n primul rand din cauza ta. ... tefelistul, impreuna cu vreo cativa prieteni de-ai sai se afla in lista ta de contacte si, de pe pagina profilului tau raporteaza ca cel care scrie nu esti tu.
Cea de doua mare problema cu care se confrunta negocierile PSD-PNL-PC este desemnarea candidatilor pe lista comuna la alegerile parlamentare. Din nou liderii ACD au cerut paritate pentru desemnarea candidatiilor la parlamentare.
Victor Ponta si Vasile Puscas nu se regasesc printre candidatii PSD pentru europarlamentare, in conditiile in care amandoi erau vazuti ca ocupanti ai primelor locuri pe lista.
Tara noastra figureaza pe lista neagra a United States Trade Representative (USTR), a statelor cu probleme în respectarea drepturilor de proprietate intectuala, top în care, potrivit Reuters, conduc detasat China si Rusia în privinta pirateriei si a falsificarii produselor americane.
- dreptul la viata al pacientilor este afectat in mod direct de refuzul autoritatilor competente de a lua o decizie finala cu privire la includerea noilor tratamente pe lista de medicamente compensate de catre stat;
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat ieri ca pe lista pentru Parlamentul European, pe primele cinci locuri se afla actualii membri ai PE - senatorul de Bucuresti Eugen Mihaescu, deputatul de Braila Daniela Buruiana-Aprodu, deputatul de Gorj Petre Popeanga, senatorul de Neamt Viorica Moisuc si deputatul de Brasov Cristian Stanescu.
PC este in impas in a-si desemna candidatul ce va fi inclus pe lista pentru europarlamentare, deoarece pesedistii, in frunte cu Mircea Geoana, nu-l accepta pe Codrut Seres, ci pe Daniela Popa, iar Dan Voiculescu il sustine pe Seres, si nu pe presedintele PC, sustin surse din cele doua partide.
Comisia Europeana a confirmat lista delegatiei Romaniei Comisia Europeana a confirmat lista delegatiei Romaniei la Consiliul European. Este vorba de lista trimisa de Ministerul de Externe. ... Pe lista ministerului nu se afla Traian Basescu. Presedintia a trimis ieri, la Ministerul de Externe, o alta lista.
Guvernul a suplimentat lista birourilor vamale autorizate sa permita intrarea, iesirea si tranzitul produselor purtatoare de accize, la solicitarile unor firme, ca o masura de reducere a costurilor de transport si a perioadei de stationare in punctele de control pentru trecerea frontierei.
Conform unei hotariri a Guvernului, lista neagra cu societati de stat monitorizate pentru ca inregistreaza pierderi s-a micsorat substantial. Pe baza indicatorilor economico-financiari din perioada 2005-2006, au fost eliminate de pe lista 33 de companii. ... Au ramas pe lista 16 societati intre care Termoelectrica, Electroputere, Rulmentul sau Tractorul Brasov.
Problema ciinilor vagabonzi, care a rabufnit din nou in ultimele zile in fata opiniei publice, este doar una dintre sechelele Galatiului pentru care niciodata nu pot fi gasiti vinovati.
Consulta lista tuturor camerelor video fixe functionale in prezent /avocat.net In momentul de fata sunt folosite 74 de camere fixe pentru depistarea soferilor care circula cu autoturismele fara sa plateasca rovinieta, potrivit informatiilor furnizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Presedintele Uniunii Civice Maghiare (UCM), Szasz Jeno, primarul orasului Odorheiu Secuiesc, l-a dat in judecata pe prefectul Harghitei, Constantin Strujan, pe care il acuza ca a modificat, fara drept, lista presedintilor si loctiitorilor sectiilor de votare propusi de catre primar.
Data alegerilor europarlamentare nu s-a stabilit inca, dar partidele au inceput deja sa-si numere propriii ocupanti ai fotoliilor din PE.
PSD Constanta, organizatie condusa de primarul Radu Mazare (foto), a avut, ieri, inca o runda de discutii referitoare la lista de viitori noi directori ai serviciilor deconcentrate.
google-analytics.com